• drzni
  • pogumni
  • ikonični
  • preprosti
  • glasnejši
Loaded
Prihodnost je digitalna
Naš poslovni model temelji na združevanju storitev. S kakovostnim naborom partnerjev s področja marketinga, oblikovanja, informacijskih rešitev, organizacije dogodkov in produkcije marketinških vsebin lahko izvedemo najrazličnejše projekte.

Studio Divizija

O nas

Studio Divizija je nastal kot startup oglaševalski projekt, ki je združeval vse storitve, ki jih zagotavlja full-service oglaševalska agencija. Prilagodljiv poslovni model in ustvarjanje novih potreb po celostnih komunikacijskih rešitvah sta fokus poslovanja preusmerila v načrtovanje in izvajanje kompleksnejših digitalnih rešitev, tako sistemskih kot marketinških.
Srce podjetja je Vlado Krašovec, strateg in organizator z desetletnimi izkušnjami v marketing in veteran z 250+ izvedenimi projekti. Strokovnjak, ki se z veliko vnemo loti kakršnegakoli projekta, bolj je inovativen in zahteven, z večjim zagonom se ga loti. V okviru podjetje je kot svetovalec uprave Časnika Večer sodeloval tudi pri načrtovanju in izvajanju kompleksnejših marketinških projektov in dogodkov, razvoju digitalne pojavnosti podjetja in digitalizaciji internih procesov.

Stremimo k celostnim digitalnim rešitvam in filozofiji stroškovno učinkovitega delovanja. Zato naše delo presega klasična področja delovanja marketinških agencij in je vse bolj usmerjeno v celostno svetovanje in razvoj promocijskih ter povezanih poslovnih rešitev, skozi katere rastemo skupaj z našimi strankami.

Partnerji

Cenovna prilagodljivost in stroškovna optimizacija

Prilagodimo se vašim zahtevam s sestavo ekipe in naborom aktivnosti.

Fleksibilnost

Lahko sodelujemo projektno, dolgoročno ali kako drugače. Pripravimo vam celostno digitalno strategijo ali pa samo letak.

Inovativen poslovni model

Transparentnost

Neposredno izvajamo storitve za katere smo specializirani, v večje projekte vključimo ljudi in podjetja, ki so strokovnjaki za svoja področja.

Strokovnost in znanje

Sodelujemo z več kot 40 različnimi strokovnjaki in podjetji, s katerimi imamo vzpostavljen poslovni odnos in sistem dela.

Optimizacija

Ekipo sestavimo za vsak projekt posebej, v projektno ekipo lahko vključimo zunanje in tudi vaše člane.